Om meg

Øystein Andresen-Sund

Jeg har jobbet som IT-konsulent mot bedriftsmarkedet siden 1999 og har i løpet av denne tiden i hovedsak stått for drift og skreddersøm av løsninger innen servere og nettverk.

Jeg har blant annet litt programmeringskunnskaper som jeg har brukt til å tilpasse noen løsninger. Blant annet til konvertering av databaser og til å skape backupløsninger i spesielle miljøer.

I 2022 skiftet jeg jobb til senior nettverkstekniker / senior driftsingeniør hos en lokal leverandør av internett- og TV-tjenester.

Jeg har i løpet av mitt liv gått igjennom flere store utviklingsfaser. Etter å ha besøkt Sør-Afrika i 2012, forstod jeg at utfordringene vi har i Norge igrunn ikke er så store. Dette førte til at jeg byttet politisk parti til Miljøpartiet de Grønne i 2013.

Den største utfordringen vi står ovenfor globalt har med miljø, dyreliv og klima. Vi forbruker enorme mengder med småelektronikk, noe jeg dessverre har bidratt en god del til opp igjennom mine mange år innen IT-bransjen.

Jeg mener at man må legge til rette for at folk flest skal kunne velge et bærekraftig forbruk og det ønsker jeg å gjøre noe med. På lang sikt ønsker jeg å bruke kunnskapene mine til å finne tips og løsninger som gjør at andre frivillig kan spare penger og miljø, ved et mer bærekraftig forbruk.